Denna sida innehåller annonslänkar för GetYourGuide.com
Tyskland/Bremen

Bremen, den kulturella knytpunkten

Bremen är en stad med en lång och riklig historia, Bremen som stad beräknas vara mer än 1 200 år gammal. På grund av dess långa historia är Bremen en av de största kulturella knytpunkterna i de norra delarna av Tyskland. Bremen huserar även väldigt många museer och konstgallerier och drar årligen till sig väldigt många kulturellt intresserade turister. På våra sidor om Bremen kan bland annat läsa om vilka sevärdheter i Bremen som du absolut inte får missa vid ett besök här. Du kan även läsa mer om Bremens historia och hitta matnyttig och konkret fakta om Bremen som stad.

Billiga hotell i Bremen

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i Bremen kan vi tipsa om våra sidor om hotell i Bremen, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn.

Karta över Bremen

Klicka här för att se en användarvänlig karta över Bremen där du enkelt kan kolla runt i staden, den fungerar bra både på mobilen och på datorn.

Upplevelser i Bremen

För den som besöker Bremen är möjligheterna för upplevelser och äventyr nästan oändliga. Nedan hittar du några av de populäraste upplevelserna och aktiviteterna som Bremen har att erbjuda. Utforska, välj och boka det som lockar dig mest för att verkligen göra din resa minnesvärd!


Snabba fakta om Bremen

  👥   Befolkning: ~554 000 invånare
  ✈️   Flygtid: ca. 1 h 54 min från Arlanda (~919 km)
  🕒   Tidsskillnad: ±0 timmar jämfört med Stockholm
  💶   Valuta: Euro
  ☎️   Lands- & riktnummer: 0049 (0)421
  🍻   Åldersgränser; öl & vin: 16 år, sprit: 18 år
  🇩🇪   Språk: Tyska
  🆘   Nödnummer: 112
  🔗   Bremens officiella hemsida
  🔗   Svenska ambassaden (konsulat) i Bremen