Denna sida innehåller annonslänkar för GetYourGuide.com
Tyskland/Stuttgart

Fakta om Stuttgart

Stuttgart ligger i sydvästra Tyskland, relativt nära den franska gränsen. Stuttgart är även huvudstad i delstaten/förbundslandet Baden-Württemberg. Stuttgart är en vacker stad med en modern prägel, efter att ha blivit återuppbyggd efter att ha blivit hårt åtgången under andra världskrigets bombningar. På våra sidor om Stuttgart kan bland annat läsa om vilka sevärdheter i Stuttgart som du absolut inte får missa vid ett besök här. Du kan även läsa mer om Stuttgarts historia och hitta matnyttig och konkret fakta om Stuttgart som stad.

Karta över Stuttgart

Klicka här för att se en användarvänlig karta över Stuttgart där du enkelt kan kolla runt i staden, den fungerar bra både på mobilen och på datorn.

Upplevelser i Stuttgart

För den som besöker Stuttgart är möjligheterna för upplevelser och äventyr nästan oändliga. Nedan hittar du några av de populäraste upplevelserna och aktiviteterna som Stuttgart har att erbjuda. Utforska, välj och boka det som lockar dig mest för att verkligen göra din resa minnesvärd!


Billiga hotell i Stuttgart

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i Stuttgart kan vi tipsa om våra sidor om hotell i Stuttgart, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn.

Snabba fakta om Stuttgart

  👥   Befolkning: ~610 000 invånare
  ✈️   Flygtid: ca. 2 h 23 min från Arlanda (~1 333 km)
  🕒   Tidsskillnad: ±0 timmar jämfört med Stockholm
  💶   Valuta: Euro
  ☎️   Lands- & riktnummer: 0049 (0)711
  🍻   Åldersgränser; öl & vin: 16 år, sprit: 18 år
  🇩🇪   Språk: Tyska
  🆘   Nödnummer: 112
  🔗   Stuttgarts officiella hemsida
  🔗   Svenska ambassaden (konsulat) i Stuttgart