Tyskland / Dortmund /Hotell och boende

Hotell och boende i Dortmund

Som turist och besökare i Dortmund i Tyskland finns oerhört många prisvärda alternativ att välja bland när det kommer till hotell och boenden. Den vanligaste är så klart att man väljer att bo på ett vanligt hotell, som det finns mängder av i Dortmund. Men om man ser till andra former av boenden än vanliga hotell finns det också väldigt många så kallade lägenhetshotell där man kan hyra ett rum, det finns även en hel del vanliga hostels, bed and breakfast-hotell samt vanliga motell.

Boka hotell i Dortmund

Här nedan hittar finns en riktigt bra karta som visar alla boenden i Dortmund tillsammans med kostnaden för att bo där. Klicka dig enkelt vidare och läs mer om de olika hotellen och lägenheterna i Dortmund.

Booking.com

Att välja hotell eller boende i Dortmund

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon tågstation, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i Dortmund och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som Dortmund erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, Dortmund är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i Dortmund.

Denna sida innehåller annonslänkar till Booking.com