Denna sida innehåller annonslänkar för Booking.com
Tyskland/München/Hotell och boende

Hotell och boende i München

Som turist och besökare i Bayerns pärla München finns det oerhört många prisvärda alternativ att välja bland när det kommer till hotell och boenden. Den vanligaste formen är så klart att bo på ett ordinärt hotell, vilka det givetvis finns mängder av i München. Men utöver de vanliga hotellen finns det även många så kallade lägenhetshotell att hyra rum hos, samt även en hel del vanliga hostels, bed and breakfast-hotell samt motell.

Boka hotell i München

Här nedan hittar finns en riktigt bra karta som visar alla boenden i München tillsammans med kostnaden för att bo där. Klicka dig enkelt vidare och läs mer om de olika hotellen och lägenheterna i München.

Booking.com

Att välja hotell eller boende i München

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon tågstation, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i München och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som München erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, München är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i München.