Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com och Booking.com
Tyskland/München/Hotell och boende

Hotell och boende i München

Som turist och besökare i Bayerns pärla München finns det oerhört många prisvärda alternativ att välja bland när det kommer till hotell och boenden. Den vanligaste formen är så klart att bo på ett ordinärt hotell, vilka det givetvis finns mängder av i München. Men utöver de vanliga hotellen finns det även många så kallade lägenhetshotell att hyra rum hos, samt även en hel del vanliga hostels, bed and breakfast-hotell samt motell.

Här nedan har vi sammanställt en lista över flera hundra hotell i München, där du enkelt kan bläddra mellan de olika boendena samt läsa mer om dem. Vi har även byggt in smarta filterfunktioner så att du kan filtrera ut hotell utifrån dina preferenser, som t.ex. maxpris eller max-avstånd från centrala München (Marienplatz). Den karta som finns under tabellen med hotell svarar också på filtren och uppdateras automatiskt utifrån vilka filter för pris och avstånd som du har valt.

Lista över hotell i München

Filtrera enligt maxpris

Filtrera enligt maxpris per person och natt

Filtrera enligt maxavstånd från centrala München

Filtrera enligt maxavstånd till centerpunkt: centrala München (Marienplatz)

Valda filter påverkar även kartan nedanför så att du i realtid hela tiden kan se ditt urval av hotell medan du filtrerar.

Hotell/boendeNärmsta sevärdhetPris frånBoka

Karta över valda hotell i München

Kartan nedanför visar det urval av hotell som du har filtrerat fram i listan ovan, den uppdateras automatiskt allt eftersom du väljer hur du vill filtrera hotellen. Kartan visar även sevärdheter, shoppingställen, museer samt mycket mer för att hjälpa dig att enklare kunna hitta det bästa boendet. Klicka på valfritt hotell för att läsa mer om hotellet.

OBS! Max 400 hotell visas på kartan sorterat enligt avstånd från aktuell centreringspunkt.