Karta över München

Här nedan hittar du en karta över München med alla sevärdheter vi skriver om markerade direkt i kartan. Håll musen över markörerna för att se vilken sevärdhet du tittar på, klicka sedan på markören för att läsa mer om sevärdheten. Bläddra runt på karta och zooma in och ut som du vill, den är väldigt flexibel. Lite längre ner på sidan hittar du även listor med alla olika sevärdheter, platser och museer i München som vi skriver om, du hittar denna lista strax nedanför kartan.

München är den till ytan tredje största staden i Tyskland med sina 311 km2, och huserar över 1.5 miljoner invånare (förorter ej inräknat).

Billiga hotell i München

Du har väl inte missat att vi även listar hotell i München här på Tyskland.nu, enkelt presenterat på en stor karta med priser och möjlighet att hitta det perfekta läget.

Guidade rundturer i München

Ett riktigt trevligt sätt att uppleva München är att följa med på en guidad cykelrundtur, där man under ca. 4 timmar inte bara blir guidad till och runt bl.a. Engelska trädgården, Marienplatz osv.

För den som vill uppleva München på ett lite bekvämare sätt kan vi rekommendera att uppleva München genom att glida runt på en Segway och bli guidad under nästan 4 timmar.


Artiklar om sevärdheter i MünchenArtiklar om Oktoberfest i München


Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com