Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com och Booking.com
Tyskland/Berlin/Hotell och boende

Hotell och boende i Berlin

Som turist i Berlin finns det oerhört många alternativa att välja bland när det kommer till hotell och andra boenden. Den vanligaste formen är så klart att bo på ett vanligt hotell, vilka det så klart finns mängder av i Berlin. Men utöver vanliga hotell finns det även många lägenhetshotell att hyra rum hos, samt även mängder med vanliga hostels, bed and breakfast-hotell och motell.

Här nedan har vi sammanställt en lista över flera hundra hotell i Berlin, där du enkelt kan bläddra mellan de olika boendena samt läsa mer om dem. Vi har även byggt in smarta filterfunktioner så att du kan filtrera ut hotell utifrån dina preferenser, som t.ex. maxpris eller max-avstånd från centrala Berlin (Rådhuset). Den karta som finns under tabellen med hotell svarar också på filtren och uppdateras automatiskt utifrån vilka filter för pris och avstånd som du har valt.

Lista över hotell i Berlin

Filtrera enligt maxpris

Filtrera enligt maxpris per person och natt

Filtrera enligt maxavstånd från centrala Berlin

Filtrera enligt maxavstånd till centerpunkt: centrala Berlin (Rådhuset, Rotes Rathaus)

Valda filter påverkar även kartan nedanför så att du i realtid hela tiden kan se ditt urval av hotell medan du filtrerar.

Hotell/boendeNärmsta sevärdhetPris frånBoka

Karta över valda hotell i Berlin

Kartan nedanför visar det urval av hotell som du har filtrerat fram i listan ovan, den uppdateras automatiskt allt eftersom du väljer hur du vill filtrera hotellen. Kartan visar även sevärdheter, shoppingställen, museer samt mycket mer för att hjälpa dig att enklare kunna hitta det bästa boendet. Klicka på valfritt hotell för att läsa mer om hotellet.

OBS! Max 400 hotell visas på kartan sorterat enligt avstånd från aktuell centreringspunkt.

Att välja hotell eller boende i Berlin

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon U-bahn eller S-bahn-station, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i Berlin och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som Berlin erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, Berlin är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i Berlin.

Panorama över hotell i Berlin