Denna sida innehåller annonslänkar för Booking.com
Tyskland/Berlin/Hotell och boende

Hotell och boende i Berlin

Som turist i Berlin finns det oerhört många alternativa att välja bland när det kommer till hotell och andra boenden. Den vanligaste formen är så klart att bo på ett vanligt hotell, vilka det så klart finns mängder av i Berlin. Men utöver vanliga hotell finns det även många lägenhetshotell att hyra rum hos, samt även mängder med vanliga hostels, bed and breakfast-hotell och motell.

Boka hotell i Berlin

Här nedan hittar finns en riktigt bra karta som visar alla boenden i Berlin tillsammans med kostnaden för att bo där. Klicka dig enkelt vidare och läs mer om de olika hotellen och lägenheterna i Berlin.

Booking.com

Att välja hotell eller boende i Berlin

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon U-bahn eller S-bahn-station, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i Berlin och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som Berlin erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, Berlin är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i Berlin.

Panorama över hotell i Berlin