Karta över Berlin

Här nedan hittar du en karta över Berlin med alla sevärdheter vi skriver om markerade direkt i kartan. Håll musen över markörerna för att se vilken sevärdhet du tittar på, klicka sedan på markören för att läsa mer om sevärdheten. Bläddra runt på karta och zooma in och ut som du vill, den är väldigt flexibel. Lite längre ner på sidan hittar du även listor med alla olika sevärdheter, platser och museer i Berlin som vi skriver om, du hittar denna lista strax nedanför kartan.

Berlin är den till ytan största staden i Tyskland med sina 892 km2, och huserar över 3.5 miljoner invånare (förorter ej inräknat).

Billiga hotell i Berlin

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i Berlin kan vi tipsa om våra sidor om hotell i Berlin, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn.

Guidade turer i Berlin

Här nedan hittar du tips om guidade turer i Berlin, dessa erbjuds genom vår samarbetspartner GetYourGuide.com och är busenkla att både boka och boka av - om man nu skulle ångra sig!


Artiklar om sevärdheter i BerlinArtiklar om saker att göra i BerlinArtiklar om museer i BerlinArtiklar om shopping i Berlin


Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com